AATU הינו גם המוצר הראשון מ Pet Food UK הכולל את ה"סופר 8" הייחודי.
שילוב של 8 פירות, 8 ירקות, 8 עשבי תיבול, 8 צמחים.

סופר 8 תבלינים

קרא עוד

סופר 8 צמחים

קרא עוד

סופר 8 ירקות

קרא עוד

סופר 8 פירות

קרא עוד

אוכמניות

האוכמניות מכילות רכיבים תזונתיים מגוונים של מינרלים חיוניים כמו המנגן, ויטמין C, ויטמין K וסיבים תזונתיים.

גרגירי יער

גרגירי היער מכילים שפע של חומצות אורגניות, ויטמין C, ויטמין A, וויטמינים מקבוצת B. בנוסף לחומרים המזינים האלו, הם מכילים גם תרכובות ביולוגיות שונות הנמצאות בצמחים אשר מנטרלים דלקות בדרכי השתן. כמו כן הזרעים עשירים בחומצות שומן אומגה – 3.

אוכמניות שחורות

באוכמניות שחורות יש נוכחות מרשימה של נוגדי חמצון. האוכמניות השחורות יעילות מאוד בנושאי עיכול שונים ועוזרים להוריד את רמת הסוכר בדם.

תפוז

כמו פירות הדר אחרים, תפוזים הם מקור מצוין של ויטמין C. ויטמין C הוא נוגד חמצון טבעי רב עוצמה.

חמוציות

חמוציות הן מקור טוב של ויטמינים רבים כמו ויטמין C, ויטמין A, קרוטן, לוטאין ומינרלים כמו אשלגן ומנגן. כמו כן הן מכילות כמויות גבוהות של פיטוכימיקלים – חומרים טבעיים המספקים לצמחים את תכונותיהם הייחודיות: הטעם, הצבע, הניחוח והעמידות למחלות.

אגס

אמנם זו עובדה שלא מתועדת היטב, האגסים נחשבים למשפיעים האלרגניים הכי פחותים מכל הפירות. הם מקורות מתונים של פלבנואידים נוגדי חמצון ופיטוכימיקלים – חומרים טבעיים המספקים לצמחים את תכונותיהם הייחודיות: הטעם, הצבע, הניחוח והעמידות למחלות. וגם מכילים כמויות גבוהות של ויטמין C.

תפוח

תפוחים הם מקור טוב של ויטמינים מקבוצת B כגון ריבופלבין, תיאמין ופירידוקסין. יחד, ויטמינים אלה עוזרים לייצר ולייצב אנזימים של מטבוליזם.

תות עץ

תותי עץ עשירים בויטמינים מקבוצת B ומקבוצת ויטמין K וכן מכילים כמויות גבוהות של ויטמין B-6, ניאצין, ויטמין B2 וחומצה פולית. ויטמינים אלה מתפקדים כגורמים משותפים ומסייעים לגוף במטבוליזם של פחמימות, חלבונים ושומנים.

גזר

הגזר עשיר במיוחד בנוגדי חמצון, ויטמינים וסיבים תזונתיים. זהו מקור עשיר במיוחד של קרוטן וויטמין A. בטא קרוטן הוא הקרוטן הראשי בירק השורש הזה והוא אחד מנוגדי החמצון הטבעיים החזקים ביותר.

אפונה

האפונה ירוקה היא אחת מהירקות המזינים ביותר בקבוצת הקטניות, עשירה ברכיבים תזונתיים חיוניים ופיטוכימיקלים – חומרים טבעיים המספקים לצמחים את תכונותיהם הייחודיות: הטעם, הצבע, הניחוח והעמידות למחלות. כמו כן היא מינרלים, ויטמינים וחומרים נוגדי חמצון. בנוסף, זהו מקור עשיר של מינרלים רבים כגון סידן, ברזל, נחושת, אבץ, מנגן.

גרגירי חומוס

חלבוני החומוס עשירים בחומצות אמינו חיוניות כמו ליזין, איזולאוצין, טריפטופן. גרגירי חומוס הם חומר מזין ודחוס הנותן תוכן עשיר של חלבון, סיבים תזונתיים, חומצה פולית, ומינרלים תזונתיים כמו הברזל והזרחן.

בטטה

בתפוח האדמה המתוק (הבטטה) יש עמילוז גבוה יותר מאשר בתפוח האדמה הלבן. העמילוז מעלה את רמת הסוכר בדם לאט יותר בהשוואה לסוכר הפירות הרגיל ולכן מומלץ כמזון בריא גם עבור חולי סוכרת.

טפיוקה

טפיוקה מכילה כמויות משמעותיות של סידן, זרחן וויטמין C.

שורש יוקה

שורש היוקה יכול לעזור בלהפחית תופעות דלקתיות ולעזור עם סימפטומים של דלקת פרקים. שורש היוקה עשוי גם להקל על הסימפטומים של סוכרת בשל יכולתו "לווסת" רמות גלוקוז בדם.

עולש

העולש נוסף כפריביוטיקה ומקור לסיבים תזונתיים מסיסים. תמצית שורש עולש מיובש מכילה כ 98% אינולין. האינולין הם קבוצה טבעית של רב סוכריים – פחמימה המורכבת ממספר רב של מולקולות רב סוכר ובשל כך, לרוב אינם מסיסים במים ואינם מתוקים כמו אוליגו-סוכרים ודו-סוכרים.

עגבניה

העגבניה מכילה ליקופן, נוגדי חמצון, פלבנואידים ופיטוכימיקלים – חומרים טבעיים המספקים לצמחים את תכונותיהם הייחודיות: הטעם, הצבע, הניחוח והעמידות למחלות. בנוסף, היא גם מקור טוב של נוגדי חמצון וויטמין C. עגבניות עשירות באשלגן שהוא מרכיב חשוב של נוזלים ותאים בגוף.

אצה ירוקה

האצה הירוקה עשירה ביוד ויסודות קורט נדירים, וגם מסייעת בתהליך העיכול.

ספירולינה

בספירולינה יש את הריכוז הגבוה ביותר של בטא קרוטן, ויטמין B-12, ברזל ומינרלים נוספים. כמו כן היא מכילה את חומצת השומן החיונית הנדירה GLA (חומצה גמא-לינולנית).

נענע 

הנענע עשירה בשמנים אתריים, ויטמינים וסיבים תזונתיים, העוזרים לשלוט על רמת הכולסטרול בדם ובלחץ הדם.

פיטרוזיליה

פיטרוזיליה היא אולי, המקור העשיר ביותר של ויטמין K, אשר נחשב חיוני לתפקודם הבריא של העצמות על ידי קידום פעילות אוסטאוטרופית.

קורנית

הקורנית מכילה רכיבים פעילים רבים המסייעים למניעת מחלות וחיוניים לבריאות. הקורנית, או בשמה המדעי טימין, מכילה חומר הנקרא תימול אשר נמצא שיש לו תכונות מחטאות ואנטי פטרייתיות.

מיורן

המיורן מכיל כמויות גבוהות של מינרלים כמו ברזל, סידן, אשלגן, מנגן, נחושת, אבץ ומגנזיום. האשלגן הוא רכיב חשוב לתאים ולנוזלי הגוף והוא מסייע בשליטה על קצב הלב ולחץ הדם.

מרווה

למרווה יש תכונות אנטי – מיקרוביאלית ואנטי בקטריאליות והיא מהווה תרכובת אנטי דלקתית חזקה. כמו כן, יש למרווה את היכולת לספק הקלה בחומציות הקיבה ובסיוע בעיכול של מזונות שומניים וקשים לעיכול.

אורגנו

העקרונות הפעילים באורגנו משפרים את תנועתיות המעיים ומגבירים את העיכול על ידי הפרשת שפע של מיצי קיבה ומעיים.

ציפורן החתול

ציפורן החתול נחשב כמועיל בהפחתת דלקת וקידום ריפוי פצעים. ציפורן החתול נחשב גם כאנטי ספטי ומשפר את זרימת הדם.

סרפד

עלה הסרפד הוא צמח בעל מסורת ארוכה של שימוש כתרופה אדג'ובנטית (חומר אשר מגביר את התגובה החיסונית לאנטיגן) לטיפול בדלקת פרקים.

פרי הורד

פרי הורד מכיל ויטמין C במינונים גבוהים במיוחד, והוא אחד ממקורות הצמחים העשירים ביותר והזמינים של בקרוטנואידים, בטא קרוטן, לוטאין, וליקופן.

קמומיל

ישנן עדויות לכך שקמומיל הינו בעל תכונות אנטי חרדתיות ומשמש לטיפול בלחץ.

אספסת

האספסת, הידועה גם בשם אלפלפה, היא מקור עשיר של נוגדי חמצון ובטא קרוטן טבעיים, כמו כן היא מספקת לגוף מינרלים חיוניים וסיבים תזונתיים.

קינמון

תמציות הקינמון שימשו עוד מימי קדם לטיפול בבעיות במערכת העיכול ועוזרים להרגיע את הבטן. קינמון הוא קרמינאטי, סוכן המסייע להקלה והסרת גזי המעיים.

גרגרנית

הגרגרנית נחשבת לאחד מעשבי התיבול המשובחים ביותר. היא יכולה לאזן את רמות הסוכר בדם ומכילה כולין אשר מסייע בתהליך החשיבה. כמו כן מחקרים מראים שהגרגרנית מכילה נוגדי חמצון המסייעים בהאטת ההזדקנות ומניעת מחלות.

כמנון

זרעי הכמנון הם מקור מצוין של מינרלים כמו ברזל, מגנזיום, סידן, אבץ, מנגן, אשלגן ונחושת. כמו כן מינרלים חיוניים ובריאים ללב, העצמות והדם. והזרעים חיוניים להפיכת המזון לאנרגיה.